Eastborn

EASTBORN SLAAPSYSTEMEN

Eastborn Slaapsytemen B.V. is een producent van hoogwaardige slaapsystemen, zoals boxsprings, matrassen, bedden, lattenbodems, nachtkastjes en andere accessoires die in een slaapkamer thuis horen. In een zeer moderne fabriek in Vroomshoop produceert Eastborn haar slaapsystemen. Eastborn is opgericht in 1959 en bestaat in 2009 50 jaar. Eastborn opereert als een zelfstandig bedrijf en richt zich met name op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. In 2007 is Eastborn onderdeel geworden van het internationale concern Hilding Anders uit Zweden. Hierdoor worden extra mogelijkheden geboden om internationale kennis en ervaring uit te wisselen met zusterbedrijven over heel de wereld. Voor u als consument betekent dit nóg eerder profiteren van de allerlaatste productinnovaties en kwaliteitsnormen.

Jarenlange ervaring
Sinds 1959 is de fabriek een aantal keren gemoderniseerd. Destijds werd begonnen met een fabriek van 1.000m2. In de loop der jaren is er, dankzij de groei van het bedrijf, telkens weer bijgebouwd. Anno 2009 heeft Eastborn 185 medewerkers en een totaal vloeroppervlak van ruim 20.000 m2. Innovatie en kwaliteit staan hoog in het vaandel bijd e productie van de slaapsystemen. Door goed te luisteren naar de wensen van u als consument en in te spelen op de laatste trends op het gebied van slapen en slaapkamers, is Easborn in  taat kwalitatief hoogwaardige slaapsystemen te leveren die aan uw wensen voldoen.

Topkwaliteit in slaapsystemen
Eastborn's boxsprings en matrassen staan synoniem voor kwaliteit en duurzaamheid. Uitsluitend de meest hoogwaardige materialen worden gebruikt tijdens de fabricage van een matras of boxspring. Deze materialen voldoen aan de allers-strengste eisen. De boxsprings en matrassen worden voortdurend getest op duurzaamheid en ligcomfort. Door intensieve samenwerking met verschillende toeleveranciers wordt een constante topkwaliteit van de matrassen, boxsprings en bedden gegarandeerd.

Kwaliteit
Eastborn Slaapsystemen waarborgt haar kwaliteit zowel op productietechnisch, als op commercieel gebied. Naast de expertises van de diverse personeelsleden, zijn de meeste werknemers ook verantwoordelijk in projectgroepen. Daarmee wordt een goede samenwerking en begrip voor elkaars werkzaamheden gecreëerd. Daarnaast verzorgt Eastborn Slaapsystemen voor haar werknemers interne en externe opleidingen. Ook zijn er wekelijkse kwaliteitsbesprekingen met onze teamleiders om een constante kwaliteit te waarborgen en om bij nieuwe producten de beste kwalteit te bieden. De grondstoffen die we gebruiken worden door onze inkoopafdeling ingekocht op kwaliteit en veel van de gebruike inkooponderdelen zijn gecertificeerd op één of meerdere kwaliteitsnormen. Bij in gebreke blijvende kwaliteit wordt binnen Eastborn en met onze leverancier uitvoerig de gewenst ekwalteit besproken. Door al deze maatregelen staan wij garant voor de kwaliteit van onze matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems en overige accessoires.

Eastborn biedt u extra zekerheid door de Easborn garantiebepaling. Mocht u onverhoopt een beroep moeten doen op deze bepalingen, dan wordt het product door onze kwaliteitsmanger beoordeeld op specificaties en uiterlijk, maar ook op naleving van de gebruiks-onderhoudstips. Het is daarom raadzaam deze aandachtig door te lezen.