Wonderland

Beds of Norway

WONDERLAND

Wonderland-Beds of Norway

Geïnspireerd door de spectaculaire fjorden en bergen van de Scandinavische westkust; ons eigen Wonderland. Wonderland produceert sinds 1969 kwalitatief hoogwaardige bedden. Met superieure eigenschappen en kwaliteiten, die u waardevolle comfort en een uitstekende nachtrust bieden. Een perfecte start voor een geweldige dag. Wonderland een van de meest toonaangevende producenten in Scandinavië van bedden, matrassen en boxsprings. Wonderland heeft zich gespecialiseerd in het maken van Scandinavische boxsprings die superieure eigenschappen en kwaliteiten bieden en uw lichaam een weldadig gevoel van comfort geven. Zo bent u verzekerd van de best denkbare nachtrust en ontspanning. Dit geeft u nieuwe energie voor een nieuwe dag. Alle verwerkte materialen in de bedden van Wonderland zijn gecertificeerd aan de hand van de Europese Oko-TEX milieucertificering. Dit garandeert dat de materialen geen enkele schade aan uw gezondheid kunnen toebrengen. 

Wonderland SL9 | Alleen als het beste goed genoeg is

Wonderland SL9 is ons topmodel. Daarmee krijgt u puur het beste met een comfort zoals u niet eerder ervaren heeft. Design en kwaliteit tot in de details en met een grote variëteit aan kleuren. De heerlijke topmatras heeft een kern van natuurlatex en is voorzien van een winter,- en zomerzijde.. Het Pocket Exclusive veersysteem met unieke zone indeling bevindt zich zowel in de bedmatras als in de box. Daarnaast beschikt Wonderland SL9 natuurlijk ook over de vijf unieke eigenschappen van Wonderland, zoals instelbare heupzone, wasbaar, omkeerbaar, schouderzone en kantstabiel. U kunt kiezen uit zacht, medium, stevig of extra stevige vering.


Wonderland SL 7  - slaapcomfort uit de topklasse

De SL 7 is gemaakt om u het beste comfort te bieden voor een goede slaap en rust. Met luxe pocketvering en een instelbare heupzone zijn alle elementen aanwezig voor een optimale drukverdeling en comfort. Het bed is bekleed meet een exclusieve en duurzame stof die kan worden verwijderd en gewassen op 60 graden. U kunt kiezen uit vier stevigheden: zacht, medium, stevig of extra stevig. De luxe topper wordt geleverd met zomer- en winterzijde. Het bed heeft alle vijf unieke Wonderland kenmerken: instelbare stevigheid, schouderzone, kantstabiel, omkeerbaar en wasbare stoffen bij 60 graden.

Wonderland SL5 | Samenspel tussen stijl en comfort

Het in zones verdeelde Pocket Comfort matras geeft aan het lichaam aangepaste optimale ondersteuning en fantastisch ligcomfort. Wonderland SL5  beschikt natuurlijk ook over de vijf unieke eigenschappen van Wonderland. Zoals de instelbare heupzone, wasbaar, omkeerbaar, schouderzone en kantstabiel. U kunt kiezen uit zacht, medium, stevig of extra stevige pocketvering.

Wonderland SL3 | Ligcomfort met unieke kwaliteiten

Wonderland SL3, is een buitengewoon comfortabel bed, gemaakt volgens de kwaliteitsprincipes die Scandinavisch bedcomfort zo bijzonder maakt. Innovatie vanuit traditie en eerlijke materialen. Wonderland Piano beschikt daarmee ook over de vijf unieke kenmerken van Wonderland, zoals de instelbare heupzone, wasbaar, omkeerbaar, schouderzone en kantstabiel. U heeft de keuze tussen een medium of een stevige vering. 

Instelbaar

Om de hele nacht goed te slapen is het van belang dat de spieren in uw lichaam goed ontspannen. Het doel is een lig houding te vinden waarbij de wervelkolom zo recht mogelijk ligt. Een instelbare heupzone draagt ertoe bij dat het bed zich aan uw lichaam aanpast. Door de stevigheid onder de heuppartij in te stellen regelt u hoe diep uw heup ten opzichte van uw schouder moet zakken. Op die manier past het bed zich aan uw lichaam en uw individuele behoefte aan.

Schouderzone

Een Wonderland bed is gemaakt om uw lichaam maximale rust te geven. Acht op de tien mensen liggen op hun zij tijdens hun slaap. Daarom hebben alle Wonderland bedden een speciale zachte schouderzone. Die zorgt ervoor dat uw schouder iets dieper in de matras kan zakken, zodat er een goede ontlasting van uw nek, schouder en rug ontstaat. Door een perfecte ontlasting komt uw rug horizontaal te liggen. In alle series is deze schouderzone niet alleen in onze matrassen terug te vinden, deze zit ook in de boxspring verwerkt hetgeen een ongeëvenaard comfort biedt.

Kantstabiel

Een ongestoorde nachtrust is belangrijk. In een Wonderland bed slaapt u meer ontspannen, ook al beweegt u in uw slaap. En zelfs al mocht u de rand van de matras naderen, dan krijgt u dankzij de extra kantstabiliteit toch niet het gevoel dat u uit bed valt. Een Wonderland matras wordt niet als andere matrassen gemaakt. We zetten de afzonderlijke componenten volgens een gepatenteerde methode in elkaar. Dit zorgt voor stabiliteit met behoud van optimaal comfort gedurende vele jaren.

Wasbaar

Een schoon bed doet u extra genieten en biedt u een beter slaapcomfort. Stof en huismijt vormen een natuurlijk deel van onze omgeving en moeten door reinigen en wassen worden verwijderd. Daarom zijn de stoffen van een Wonderland bed afneembaar en op 60°C te wassen. Deelbare ritsen maken wassen gemakkelijker waardoor u alles gewoon thuis in uw wasmachine kunt wassen.

Omkeerbaar

Omkeerbare matrassen verlengen de levensduur en garanderen dat de stevigheid jaar na jaar gehandhaafd blijft. U kunt dus de andere kant boven leggen en hoofd- en voeteneinde omwisselen. Door dit een paar keer per jaar te doen, krijgt u een matras die u jarenlang hetzelfde, gelijkmatige comfort biedt. Klittenband en ritsen op de stoffen maken dit eenvoudig.